top of page

Ben je zwanger en stiekem wel heel erg trots op die bolle buik? Wil je een blijvende herinnering aan die intense, maar ook mooie tijd? Dan is een zwangerschapsshoot wel een goed idee. 

Kies je voor een intiem portret van jou en je prachtig zwangere lichaam of trekken we met het hele gezin het bos is om die buik te knuffelen? Jij kiest! 

Hebben jullie sinds kort een kleintje in huis? Dan wil je ongetwijfeld de tijd even stil zetten. Tijdens een newbornshoot maken we foto's van die wonderlijke eerste momenten.

 

Voor een newbornshoot kom ik langs bij jullie thuis. Daar is iedereen, en vooral de kleine baby, in z'n vertrouwde omgeving, is er geen stress om ergens op tijd te zijn of iets te vergeten en is iedereen gewoon op z'n gemak. Net wat we nodig hebben voor een zachte, liefdevolle fotosessie.

Een shoot met jullie kleintje duurt ongeveer 1 tot anderhalf uur, maar hier bepalen jullie en vooral de kleine baby hoe lang ik bij jullie thuis blijf. Is het tijd voor een badje, een dutje of grote honger, dan kan dit.

Een zwangerschapsshoot kan bij jou thuis of op een buitenlocatie. We nemen ongeveer 1 tot anderhalfuur foto's.

 

De kostprijs voor een zwangerschaps- of newbornshoot is € 260,00 (incl. btw). Jullie ontvangen een ruime selectie van de gemaakte beelden. Deze zijn bewerkt en te downloaden in HR. Boek je meteen beide shoots, dan kost dit samen € 450,00 (incl. btw).

Ontvang je graag meer info? Stuur me een berichtje en ik bezorg je een brochure. 

TIP! Op zoek naar een origineel kraamkado? Deze shoots zijn sowieso een goed idee! Stuur me een berichtje en ik bezorg jou een mooie geschenkbon.

FamDevos_35.jpg
Remus_13.jpg
bottom of page