top of page

Eerst en vooral... Bedankt voor jouw bezoekje!

Heb je vragen of wil je mij graag iets vertellen? 

Aarzel dan niet en stuur me een mailtje of

bel me even op. Graag tot binnenkort!

Wil je graag weten wie er achter Santeboetiek en deze website verscholen zit? 

Ik ben Jolijn. Opgegroeid in het kleine Zwevezele, met het gras onder mijn blote voeten, zandbakzand in mijn haren en een blonde labrador als trouwe vriend aan mijn zijde. Topjaren!

Op mijn 18e trok ik richting Gent om er Journalistiek te studeren. Daarna volgde een masteropleiding Fotografie en Grafische Vormgeving in avondonderwijs. Ik heb wat koten versleten en ruilde het samenhuizen enkele jaren geleden in voor samenwonen in Merelbeke. Dicht genoeg om nog geregeld richting Gent te fietsen en ver genoeg om tomaten en courgetten te kweken in ons tuintje. Sinds 2 jaar ben ik de trotse mama van Clara. Uiteraard moet ze geregeld model staan als ik op zoek ben naar nieuwe locaties. Omdat we momenteel ons huis verbouwen, wonen we voor enkele maanden met ons drie terug in 'Hotel-mama & papa' in West-Vlaanderen.

Santeboetiek is de plek waar ik doe wat ik graag doe.

Vormen laten spreken, kleuren samenbrengen en beelden creëren.

Niets leuker dan unieke geboortekaartjes en huwelijkskaarten ontwerpen. Op die manier mag ik steeds goed nieuws rondsturen. Wat wil je nog meer?

Als fotograaf mag ik dan die mooiste momenten mee beleven en de meest liefdevolle blikken vastleggen.  

Omdat Santeboetiek nu nog een klein boetiekje is dat nog veel moet groeien, combineer ik deze passie met een halftijdse job in de Colruyt van Merelbeke. Een fijne combinatie die me elke dag iets anders brengt en wie weten komen we er elkaar wel eens tegen.

Kan ik iets voor jou doen? Laat me dan zeker iets weten. 

Met alle plezier luister ik naar jullie plannen en

doe ik mijn uiterste best om er samen iets moois van te maken.​

20220226_132827.jpg
bottom of page