top of page

Tijdens een gezinsshoot trekken we samen het bos in, gaan we wandelen tussen de duinen, spelen we verstoppertje in het lange gras... de mogelijkheden zijn oneindig. We maken er voor iedereen een fijn uitstapje van en ondertussen maak ik foto's van jullie als gezin.

Deze shoot is geschikt voor jong en oud. Een schattige tweejarige peuter of drie bengels die niet kunnen stilzitten? We maken er samen iets moois van!

Mama en haar dochters? Oma en opa met de kleinkindjes? Kan allemaal!

Mijn doel is om jullie helemaal op jullie gemak te laten voelen. Ik laat jullie spelen en praten met elkaar en probeer zo de warme blikken die jullie uitwisselen vast te leggen. Het is zeker niet de bedoeling dat iedereen altijd lachend in de lens kijkt. Veel mooier zijn de speelse spontane blikken die vanzelf komen als jullie je amuseren. 

Als ik achteraf te horen krijg dat de kindjes op de foto staan zoals ze zijn, ben ik heel tevreden. Dat is een van de mooiste complimenten die ik kan krijgen als fotograaf.

Een gezinsshoot duurt ongeveer 1 tot anderhalf uur en gaat altijd door op een buitenlocatie. Als het weer tegenzit, zoeken we naar een ander moment. 

De kostprijs voor een gezinsshoot (max. 6 personen)

is € 260,00 (incl. btw). Jullie ontvangen een ruime selectie van de gemaakte beelden. Deze zijn bewerkt en te downloaden in HR.

Ontvang je graag meer info? Stuur me een berichtje en ik bezorg je een brochure. 

TIP! Op zoek naar een leuk geschenk voor een geboorte, verjaardag, moederdag, kerst... Een bon voor deze shoot is altijd een goed idee!

DSC_6311.jpg
bottom of page