top of page

Hebben jullie een kleine lentefeestvierder

of een communicant in huis?

Tijd voor leuke foto's dus!

Een communie is de uitgelezen kans om mooie portretten te maken van jullie kindjes. We gaan samen op zoek naar een fijne locatie die past bij jullie en bij de stijl van de kledij. Dit kan zowel binnen als buiten zijn of een combinatie van beide.

De kinderen staan even in de schijnwerpers. Voor sommigen is dit de max, anderen voelen zich er heel onwennig bij. Als fotograaf doe ik er alles aan om het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. En ga ik steeds op zoek naar kleine fijne momenten en mooi spontane lachjes. De kinderen mogen lopen, klimmen en klauteren. Zo vallen de zenuwen meestal wel wat weg.

Een communieshoot duurt ongeveer 1 tot anderhalf uur. Als het weer tegenzit, zoeken we naar een ander moment. De kostprijs voor een communieshoot

is € 260,00 (incl. btw). Jullie ontvangen een ruime selectie van de gemaakte beelden. Deze zijn bewerkt en te downloaden in HR. Voor een meerprijs van € 40,00 ontvangen jullie ook een ontwerp voor een bedankingskaartje. Wil je er graag een mini-album bij? Dan komt de totale prijs op € 360,00.

Ontvang je graag meer info? Stuur me een berichtje en ik bezorg je een brochure. 

TIP! Informeer tijdig voor mogelijke data. Ook voor kaartjes en uitnodigingen kan je bij mij terecht, maar hou hier rekening met enkele weken voor de afwerking.

_DSC7754.jpg
bottom of page