top of page

Een geboortekaartje in de brievenbus. Dat is voor mij de meest leuke post om te ontvangen. Heel wat ouders versturen het goede nieuws graag via een origineel of uniek kaartje. Met heel veel liefde ontwerp ik voor jullie het kaartje dat het beste bij jullie en past.

Vooraleer ik aan het ontwerp begin, luister ik graag eens naar jullie ideeën. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en vertellen of tonen jullie welke kaartjes jullie leuk vinden. Als je nog geen idee hebt, kan ik ook heel wat voorbeelden laten zien. Daarna ga ik aan de slag en na een tiental werkdagen bezorg ik jullie enkele eerste voorontwerpen. Op basis van jullie feedback werk ik verder tot we het gewenste resultaat hebben. Een geboortekaartje moet helemaal perfect zijn. 

Willen jullie graag bijpassende envelopjes, kleine babyborrelkaartjes of labeltjes voor doopsuiker, dan kan dat allemaal. Als jullie dat wensen verzorg ik ook het contact met de drukkerij. Hiervoor werk ik samen met een aantal drukkerijen in en rond Gent.

De kostprijs voor een geboortekaartje is een beetje afhankelijk van het ontwerp. Het ene kaartje vraagt meer tekenwerk dan het andere. Prijzen beginnen

vanaf € 250,00 (incl. btw, contact met de drukkerij en aanpassingen net na de geboorte).

_DSC4111.jpg
DSC_6114.jpg
bottom of page